Hockeykampen in de herfstvakantie

Zaalhockeykampen in de winterHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in Mei

Hockeykampen in de herfstvakantie

Net begonnen aan het hockeyseizoen en helemaal de smaak te pakken? Kom naar een van de hockeykampen in de herfstvakantie! Om je keuze wat makkelijker te maken hebben we hier alle hockeykampen, clinicdagen, tophockeykampen, topkeeperskampen en hockeyspecials op een rij gezet. Ook is er al een speciale clinicdag van de zaalhockey in de herfstvakantie.

Ook in de kerstvakantie zijn er hockeykampen! Zaalhockeykampen om precies te zijn. Bekijk hier de zaalhockeykampen, zaaltoernooien en zaalclinics.

 

Hockeykampen - Herfstvakantie 2019

Voor de meeste hockeyers van 6-14 jaar is dit het ultieme hockeykamp. We wisselen leerzame en uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen af met leuke activiteiten en andere sporten. We maken een onderscheid tussen het Hockeykamp Junior (6-8 jaar, 50% hockey en 50% andere activiteiten) en het Hockeykamp Original (8-12 jaar en op enkele locaties 8-14 jaar, 75% hockey en 25% andere activiteiten). Dit zijn super leuke en veelzijdige kampen dus! Een van de dagen staat in een speciaal thema, die bekend gemaakt wordt in de kampbrief. Het hockeykamp wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow voor de ouders, waarin jij de grote ster bent! De hockeykampen worden georganisseerd op verenigingen door heel Nederland, waardoor er altijd één in jouw buurt is. Voor de kinderen tussen 6-8 jaar is het Hockeykamp Junior (50% hockey en 50% andere sportieve activiteiten) en voor hockeyers van 8-12 jaar is er het Hockeykamp Original (75%-25%) in alle vakanties.

 

Tophockeykampen Herfstvakantie 2019

Voor de fanatieke hockeyers die niets liever willen dan de hele dag hockeyen hebben we het performance tophockeykamp (8-14 jaar). Je kan jouw hockeyhart hier vullen met hockeyliefde, als je bezig bent in uitdagende hockeyoefeningen. De groepen bestaan uit gemiddeld 8 spelers, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen. Ook krijg je iedere dag een clinic. Deze clinic staat helemaal in het teken van jou beter te maken. Zo komt er video-analyse, een topspeler en een topcoach langs om van jou een nog betere hockeyer te maken. Bekijk hier alle tophockeykampen in de herfstvakantie.


Tophockeykamp advanced Herfstvakantie 2019

Speel jij subtopklasse of hoger? Dan vind je hier de uitdaging die je zoekt. Dit performance tophockeykamp staat helemaal in het teken van presteren door ontzettend veel plezier in het hockeyen en beter worden te hebben. Inhoudelijk is dit kamp hetzelfde als het tophockeykamp, alleen gaat het allemaal net wat sneller, feller en intensiever. Zien wij jou later terug in oranje? Bekijk hier alle tophockeykampen advanced in de herfstvakantie. Je kunt op Schaerweijde kiezen voor een kamp met overnachting in het warme, droge en sfeervolle NSK-dorp die we creeeren op de vereniging zelf.

 

Sleepcornerkamp advanced Herfstvakantie 2019

Speciaal voor wie het sleepcornerkanon van zijn team wil worden hebben we het sleepcornerkamp (10-16 jaar). We nodigen een van de sleepcornerspecialisten van Nederland uit om samen met jou je doel te bereiken. Per dag besteden we een paar uur aan de sleepcorner en de rest van de dag hockey je mee op het tophockeykamp. Zo word je niet alleen beter als cornerman of cornervrouw, maar ook als allroundhockeyer. Uiteraard is het qua intensiteit en blessuregevoeligheid ook niet verantwoord om de hele dag met de sleeppush bezig te zijn, dus zo hebben we een mooie afwisseling. Zeker één van de meest uidagende tophockeykampen van deze herfst! Let op: we werken in kleine groepen, dus er is beperkte beschikbaarheid. Lees hier meer over het sleepcornerkamp. Op Schaerweijde kun je kiezen voor een kamp met overnachting (2 nachten).

 

Clinicdagen Herfstvakantie 2019

Deze herfstvakantie kan jij meedoen aan diverse hockeyclinics (6-16 jaar). Deze clinicdagen staan allemaal in een speciaal en uitdagend hockeythema. Verschillende tophockeyers komen een clinic geven, waarbij zij hun hockeykunsten aan jou zullen showen en je zullen voorzien van veel handige tips zodat jij een nog betere hockeyer wordt. Doe jij mee aan meerdere clinics? Dan krijg je korting!

 

Zaalhockeyclinic Herfstvakantie 2019

Het zaalhockeyseizoen is veel te kort en om toch zo goed mogelijk te genieten van het zaalhockey kan jij je energie hier helemaal kwijt. We oefenen veel techniek en individuele tactiek, waardoor je grote stappen zal maken. Het beloofd weer geweldig te worden! Een van de beste zaalhockeyers van Nederland komt langs om jou aanwijzingen te geven in deze dag vol zaalhockey. Zo heb jij zeker een streepje voor op je teamgenoten bij de start van het zaalhockeyseizoen! Schrijf je in.


TopkeeperskampenHerfstvakantie 2019

Ook als keeper kan jij grote stappen maken deze herfstvakantie. Je zal veel keepersoefeningen doen in groepjes van 3 a 4 hockeykeepers, waardoor er veel individuele aandacht is en de intensiteit hoog ligt. Maar je traint niet alleen op je individuele techniek, je zal ook in cirkelsituaties gaan trainen met het tophockeykamp. Hierdoor zal je ook tactisch een betere keeper worden. Bekijk hier alle topkeeperskampen in de herfstvakantie.

 

Topkeeperskampen advanced - Herfstvakantie 2019

Speel jij subtopklasse of hoger en heb jij de ambitite om de top te halen? Kies dan voor een topkeeperskamp advanced. Inhoudelijk is dit hetzelfde als het topkeeperskamp, alleen gaat alles net een stapje sneller en zal alles wat intensiever zijn. Het ultieme keeperskamp voor een goalie die een echte uitdaging zoekt. Ben jij bij dit keeperskamp?