Hockeykamp Hockey en Beach

Hockeykamp Hockey en Beach
Hockeykamp Hockey en Beach
Hockeykamp Hockey en Beach
Hockeykamp Hockey en Beach

 

Hockey- en Beachkamp

Hockeyen en strand

Pak je hockeystick, zonnebrandcrème en zonnebril maar uit de kast! Relax, enjoy and play hockey: er is toch niets lekkerder dan eerst hockeyen en daarna uitrusten op het strand? Op de velden van HBS Bloemendaal zullen we een intensief hockeyprogramma volgen, waarbij je veel nieuwe technieken leert, aandacht is voor de belangrijkste basistechnieken en –tactieken. Er zullen ook er veel duelvormen worden gespeeld en heel veel goals gemaakt worden. Als we moe en voldaan zijn, gaan we heerlijk uitrusten en relaxen bij het gezellige tentenkamp of gaan we met z’n allen naar het strand!

 

Programma Hockey- en Beachkamp

 

Je gaat je geen minuut vervelen. De ochtenden zullen gevuld worden met uitdagende hockeyoefeningen, terwijl er in de middag naast hockey ook andere sporten en activiteiten worden gedaan, zoals frisbeeën en skimboarden. Daarnaast hebben we een uitgebreid en levendig middag- en avondprogramma voor je in petto, helemaal in ‘strand thema’. Heel relaxt! Hoewel, de spannende speurtocht door de duinen zal toch wel spanning opleveren!


Het kamp begint op maandagochtend om 9.30 en is donderdag aan het einde van de middag (16.30 uur) weer afgelopen. En wedden dat je helemaal klaar en uitgerust bent voor het hockeyseizoen?

Wij kunnen niet wachten totdat het zomer is!

Ja, ik wil mee! Bekijk de waanzinnige trailer hier
 


Meld je aan...

Andere hockeykampen

Ook in de herfst-, mei- en kerstvakantie zijn er hockey- en tophockeykampen met en zonder overnachtingen! Bekijk hier het aanbod van hockeykampen door het hele jaar.


Een jaar lang onbeperkt op kamp?

Dat kan al vanaf 439 euro! Bekijk hier het abonnement en de voorwaarden.

Hockeykamp Hockey en Beach
Sportkampen Hockey en Beach
Hockeykamp Hockey Beach plezier